AI foto van een kat met VfPf speelkaarten in zijn hand en een glas melk

Zin in een potje kaarten?

We nodigen u graag uit voor een kort online onderzoek over onze website. Met een kaartspel geeft u uw voorkeuren aan. En u maakt kans op een Bol.com cadeaukaart!

Leg uw kaarten op tafel

Meedoen aan het online onderzoek? Geweldig! Het kaartspel werkt het beste via desktop (computer) of tablet.  Doe nu mee.

Online kaartspel, met prijzen!

Welke informatie heeft u nodig in uw werk? En hoe vindt u die het makkelijkst? Wij zijn benieuwd waarvoor u als professional in het PO onze website bezoekt en waar u informatie verwacht te vinden. Doet u mee aan een online kaartspel*? Geen spelletje zonder prijzen! U maakt kans op een Bol.com cadeaukaart t.w.v. €50,-. We geven in totaal 10 bonnen weg. Het onderzoek duurt 10-15 minuten.

Met uw input kunnen wij onze website verbeteren en vindt u straks nog sneller wat u zoekt!

 

* Voor het onderzoek gebruiken we de online tool Optimal Workshop. Als u doorklikt en deelneemt aan het onderzoek stemt u ermee in dat uw IP-adres wordt opgeslagen door Optimal Workshop, voor analysedoeleinden. Met dit IP-adres, dat meestal van uw internetprovider afkomstig is, kunnen zij zien waar gebruikers zich ongeveer bevinden. Het IP-adres wordt normaal gesproken op stad- en landniveau vastgelegd (bijv. Rotterdam, NL). Het IP-adres wordt maximaal 24 uur opgeslagen en daarna verwijderd. Uw IP-adres is niet zichtbaar voor VfPf. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met [email protected].